Itthon.hu - Itthon otthon van

Magyar turisztikai portál

Languages

Címkefelhő

Ausztria  Balaton  Budapest  EKF  Fesztiválok Éve  Németország  Pécs  Pécs2010  Tisza-tó  egészségturizmus  gasztronómia  kampány  kiállítás  média  német  osztrák  sajtó  statisztika  tanulmányút  vásár 

Üdvözöljük a Magyar Turisztikai Ügynökség On-line Fotótárában!

 Bookmark and Share  Cikk nyomtatás  Link küldés

Kérjük, olvassa el figyelmesen bevezetőnket. Köszönjük.
A Fotótárban jelenleg közel 2800 fotó található. A képek között számtalan szempont szerint válogathat, melyekkel szinesebbé teheti riportjait, írásait, honlapját, kiadványait, plakátjait vagy akár beépítheti hiretéseibe, de készíthet belőlük saját galériákat is.
Fontos tudni: tilos a képeket más országokat népszerűsítő reklámokban, kiadványokban, nyomtatott és elektronikus médiában felhasználni.
A képek kizárólag turisztikai célra tölthetőek le és használhatóak fel!
Képeink kis felbontásban (72 dpi-nézőkép) díjtalanul és megrendelés nélkül letölthetők és szabadon felhasználhatók a forrás megjelölésével: Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. Fotóarchívuma.
Néhány szó az on-line rendelhető képek méretéről és azok ajánlott felhasználási területeiről:

A5-ös méret I 21 x 14,8 cm, 2480 x 1748 pixel, 300 dpi (újságcikkek, szórólapok, prospektusok stb.)
A4-es méret I 29,7 x 21 cm, 3508 x 2480 pixel, 300 dpi (kisebb poszterek, naptárak, címlapok, plakátok)
A3-as méret I 42 x 29,7 cm, 4961 x 3508 pixel, 300 dpi (nagyobb plakátok, poszterek).

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem mindegyik kép áll rendelkezésre az összes méretben!

A megrendelés folymata és teljesítés feltétele:
TÉRÍTÉSES KÉPEK ESETÉBEN:
A megrendelést követően, Ön egy visszaigazoló e-mailt kap 2 db csatolt fájllal (egyik az Általános Szerződési Feltételeket, a másik pedig a konkrét megrendelés adatait tartalmazza a fizetendő összeggel együtt). Ez utóbbit kérjük nyomtassa ki és aláírva (esetleg lepecsételve) küldje vissza számunkra faxon (+36-1-488-8639) vagy postán (Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt., Fotótár, 1027 Budapest, Kacsa utca 15-23.), majd a visszaigazoláson szereplő összeget kérjük utalja át bankszámlánkra (minden adatot megtalál majd a visszaigazolásban).
Megrendelését az aláírt dokumentum és az összeg banki beérkezésének napján, vagy az azt követő első munkanapon teljesítjük úgy, hogy Ön e-mailben kapja meg azt a linket, ahonnan a fotókat letöltheti. Számlát a teljesítést követően állítunk ki.

A megrendelés után a megküldött .pdf dokumentomok olvasásához szükséges lehet az Adobe Reader program.

Indulás a kereső oldalra