Itthon.hu - Itthon otthon van

Magyar turisztikai portál

Languages

Címkefelhő

Ausztria  Balaton  Budapest  EKF  Fesztiválok Éve  Németország  Pécs  Pécs2010  Tisza-tó  egészségturizmus  gasztronómia  kampány  kiállítás  média  német  osztrák  sajtó  statisztika  tanulmányút  vásár 

Aktív, falusi öko- és kulturális turisztikai ajánlatokkal folytatódik az MT Zrt. belföldi kampánya

2012. április 10.
 Bookmark and Share  Cikk nyomtatás  Link küldés

Folytatódik a Magyar Turizmus Zrt. országos kiterjesztésű, termékalapú belföldi kampánya. A márciusi kedvezményes egészségturisztikai ajánlatok után most az aktív, falusi és az öko-, valamint a kulturális turizmus kincsei kerülnek a figyelem középpontjába. Az MT Zrt. a turisztikai termékekhez kapcsolódó régiós akciókat, ajánlatokat és programokat a hónap végéig, illetve május közepéig számos marketingeszközzel népszerűsíti.
Az MT Zrt. belföldi kampányának részeként, országszerte kihelyezett plakátok (óriás- és city light plakátok, hirdetések oszlopokon), országos terjesztésű napi- és hetilapokban megjelenő PR cikkek, valamint Budapesten közlekedő járművek felületein elhelyezett hirdetések csábítanak belföldi utazásra a turisztikai termékek „megelevenítésén” keresztül. A kampány aktív, falusi és ökoturisztikai elemei ezen kívül egy rádiós miniprogramban és egy budapesti áruház ablakában is feltűnnek áprilisban, a kulturális ajánlatokat pedig egészen május közepéig népszerűsíti az MT Zrt.
 
Aktív, falusi és ökoturisztikai ajánlatokkal vár a(z):

  • Balaton: A régióban is végérvényesen beköszöntött a tavasz! Arra, hogy a magyar tengeren és környékén ebben az évszakban is számtalan programmal várják az utazókat, az MT Zrt. „Tavaszi zsongás a Balatonnál” címmel hívja fel a figyelmet.
  • Dél-Alföld: „Kalandos élmények a Dél-Alföldön” elnevezés alatt a régió által kínált aktív és extrém turisztikai élmények széles tárházából válogathatnak az érdeklődők.
  • Dél-Dunántúl: Akik szeretnék megérteni, mit is jelent az, hogy a „Dél-Dunántúlon íze van az életnek”, feltétlenül böngésszék a régió kedvezményes ajánlatait és kóstoljanak bele a régió ínycsiklandó helyi kézműves termékeibe!
  • Észak-Alföld: az „Együtt a Család” és a „Kedvenc Házak Házikedvenceknek” c. kampányok keretében a régió csatlakozott szolgáltatói a családoknak, illetve az állatbarátoknak nyújtanak kedvezményeket.
  • Észak-Magyarország: a kalandra vágyó látogatók Észak-Magyarország izgalmasabbnál izgalmasabb attrakciói közül szemezgethetnek, de a kevésbé adrenalin függők is megtalálhatják a számításukat, például a hegyikerékpáros központokban.
  • Tisza-tó: felejthetetlen kalandokat és feltöltődést kínál a Tisza-tavi természet. Mindezt most kedvezményes programok, szálláshelyi kedvezmények és garantált ajándékok teszik még vonzóbbá az utazók számára.

Kulturális kalandozásra hív a(z):

  • Észak-Alföld: a fürdő, gyógy- és wellness-kultúra kedvelőit a „Gyógyító Hétköznapok”, illetve a „Tavaszi Wellness Hétvégék” elnevezésű akciók csábítják a régió felfedezésére.
  • Közép-Dunántúl: a közép-dunántúli régióban a kulturális kincsek „Legendák nyomában a Királyi Régióban” címmel tárulnak fel, melyeket akár akciós csomagajánlatok keretében is megismerhetnek az utazók.
  • Nyugat-Dunántúl: A megújulás, felfrissülés időszakában a régió pompás virágruhába öltözik. „Virágzó Nyugat-Dunántúl” elnevezés alatt a tavasz legszebb hónapjaiban az évszak legszebb virágjaival, kedvezményes szállásajánlatokkal várják vendégeiket az akcióhoz csatlakozott régiós szolgáltatók.

A régiók kedvezményes aktív, falusi és öko-, valamint a kulturális turisztikai ajánlatai között a www.itthon.hu honlapon böngészhetnek az érdeklődők.