Itthon.hu - Itthon otthon van

Magyar turisztikai portál

Languages

Címkefelhő

Ausztria  Balaton  Budapest  EKF  Fesztiválok Éve  Németország  Pécs  Pécs2010  Tisza-tó  egészségturizmus  gasztronómia  kampány  kiállítás  média  német  osztrák  sajtó  statisztika  tanulmányút  vásár 

Balatoni Rajongók Múzeuma

2012. október 03.
 Bookmark and Share  Cikk nyomtatás  Link küldés

A Balaton régió egyik legrégibb múzeuma, a keszthelyi Balatoni Múzeum 2012-ben elnyerte az „Év múzeuma 2011” címet. A Magyar Turizmus Zrt. Balatoni Regionális Marketing Igazgatósága kommunikációjában kiemelt szerepet kapó bemutatóhely turisztikai attrakciófejlesztési projektje a múlt héten zárult le. A látogatóbarát fejlesztések hangsúlyos elemei a „Játékos Múzeum” elnevezésű interaktív számítógépes játékok voltak, ezek segítségével szórakozva ismerhetőek meg a Balatonban élő halfajták, a tó környéknek madárvilága, a Balaton környékének kulturális és természeti kincsei és a balatoni hajótípusok. Az „Üdvözlet a Balatonról” elnevezésű elektronikus képeslapküldő játék pedig a múzeum gazdag képeslapgyűjteményébe enged bepillantást.


A Balatoni Múzeum folyamatosan nyitva tart, ezáltal része az egész évben elérhető balatoni kínálatnak. További egész éves balatoni programtippek az itthon.hu/balaton oldalon érhetőek el.

balaton1 balaton2