Itthon.hu - Itthon otthon van

Magyar turisztikai portál

Languages

Címkefelhő

Ausztria  Balaton  Budapest  EKF  Fesztiválok Éve  Németország  Pécs  Pécs2010  Tisza-tó  egészségturizmus  gasztronómia  kampány  kiállítás  média  német  osztrák  sajtó  statisztika  tanulmányút  vásár 

„Egészség- és kulturális turizmus –Kínálat és arculatépítés” – II. Országimázs konferencia

2012. november 21.
 Bookmark and Share  Cikk nyomtatás  Link küldés

A Magyar Turizmus Zrt. felhívja a figyelmet a november 30-án, 9 órától megrendezésre kerülő országimázs konferenciasorozat következő állomására. Az Antall József Tudásközpont (AJTK) és a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) Gazdaságföldrajz Tanszékének szervezésében megvalósuló II. Országimázs konferencia fő témája az egészség- és kulturális turizmus lesz a kínálatfejlesztés és az arculatépítés szempontjából nézve.


A konferenciasorozat célja alkalmat biztosítani az országimázst formáló intézményi és piaci szereplők közötti párbeszédre, Magyarország pozitív imázsának erősítése érdekében. A konferencia előzménye a május 3-án megrendezett I. Országimázs konferencia, melynek sikere és széleskörű sajtóvisszhangja azt bizonyítja, hogy Magyarország imázsának fejlesztése aktuális kérdés, közös érdek.


A téma jelentőségére való tekintettel az eseményen részt vesz Horváth Gergely a Magyar Turizmus Zrt. turisztikai vezérigazgatója-helyettese, valamint Maráczi Gábor a társaság stratégiai és marketingigazgatója is, aki a kulturális turizmus témáját körüljáró kerekasztal-beszélgetésben vállalt szerepet. Az egészségturizmus témakörben tartandó kerekasztal beszélgetést Mezősi Csilla az MT Zrt. egészségturizmus szakértője moderálja.


A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött: madeinhungary@ajtk.hu


További információ a csatolt programban és meghívóban, valamint a facebook.com/madeinhungarykonferencia oldalon, illetve a 06 1 482 77 03-as telefonszámon keresztül érhető el.