Itthon.hu - Itthon otthon van

Magyar turisztikai portál

Languages

Címkefelhő

Ausztria  Balaton  Budapest  EKF  Fesztiválok Éve  Németország  Pécs  Pécs2010  Tisza-tó  egészségturizmus  gasztronómia  kampány  kiállítás  média  német  osztrák  sajtó  statisztika  tanulmányút  vásár 

Egészségturizmus kampányt indít belföldön a Magyar Turizmus Zrt.

2012. február 28.
 Bookmark and Share  Cikk nyomtatás  Link küldés

A belföldi turizmust népszerűsítő – tavaly indított – mozgalom és kampányok folytatásaként a Magyar Turizmus Zrt. idén márciusban országos kiterjesztésű, termékalapú kampányt indít a turisztikai régiók szolgáltatói ajánlatainak (például szálláslehetőségek, programok) összefogásával. A tavaszváró kampány az egészségturizmus termékre épül: a turisztikai régiók gyógy- és wellness turizmushoz kapcsolódó kedvezményes akcióit, ajánlatait, programjait népszerűsíti a belföldi lakosság körében, márciusban.
A szolgáltatók konkrét ajánlatainak népszerűsítését célzó kampány elsődleges eszköze a Magyar Turizmus Zrt. központi, www.itthon.hu címen megtalálható honlapjának nyitóoldala, ahonnan valamennyi régió speciális ajánlatai elérhetőek. A kampány bannerei megjelennek továbbá más népszerű internetes portálokon is. Az online kampányt nyomtatott sajtómegjelenések egészítik ki különböző női magazinokban PR cikkek formájában, továbbá az MT Zrt. saját kiadású, havonta megjelenő „ÉLMÉNY itthon” magazinjában.
A márciusi egészségturizmus kampányban a következő hét turisztikai régió vesz részt kedvezményes ajánlatokkal:

  • Balaton: „Márciusban is van mit csinálni a Balatonnál!” elnevezéssel gyűjtötték össze a régió kedvezményes tavaszi ajánlatait.
  • Dél-Alföld: „Minden vizében élmény és gyógyerő!” A régióban a gyógy- és termálvizek, a wellness- és élménycentrumok gazdag kínálatából válogathatunk.
  • Dél-Dunántúl: „A hétköznap is ünnep!” A régió termál- és gyógyfürdőinek ingyenes szauna- vagy masszázsszolgáltatást nyújtó akciója a hétköznap utazók részére, elsősorban senioroknak szóló ajánlatokkal.
  • Észak-Alföld: Tavaszi Wellness Hétvégék; Gyógyító Hétköznapok; Együtt a Család; és Kedvenc Házak Házikedvenceknek címmel indít akciókat a régió.
  • Észak-Magyarország: „Évindító feltöltődés Észak-Magyarország fürdőiben” címmel gyűjtötték csokorba a régió kedvezményes wellness ajánlatait.
  • Közép-Dunántúl: számos kedvezményes szállás- és programajánlat közül válogathatnak az érdeklődők a tavaszi felfrissülés jegyében.
  • Tisza-tó: „Merítsen energiát a természetből!” cím alatt lehet megtalálni a Tisza-tavi régió frissítő ajánlatait!

A turisztikai régiók kedvezményes egészségturisztikai ajánlatai között a www.itthon.hu honlap segítségével, a Tavaszváró akciók linkre kattintva válogathatnak a tavaszi felfrissülésre vágyó utazók.