Itthon.hu - Itthon otthon van

Magyar turisztikai portál

Languages

Címkefelhő

Ausztria  Balaton  Budapest  EKF  Fesztiválok Éve  Németország  Pécs  Pécs2010  Tisza-tó  egészségturizmus  gasztronómia  kampány  kiállítás  média  német  osztrák  sajtó  statisztika  tanulmányút  vásár 

A Magyar Turizmus Zrt. a Zsolnay Kulturális Központban „POSzTol”

2012. június 07.
 Bookmark and Share  Cikk nyomtatás  Link küldés

2012. június 7. és 16. között kerül megrendezésre Pécsett a színházi szakma és a nagyközönség legnagyobb rendezvénye, a POSzt, a Pécsi Országos Színházi Találkozó, immár 12. alkalommal. Az esemény egyben a Magyar Turizmus Zrt. „turisztikai turnéjának” következő állomása. A társaság ugyanis folytatja országos kitelepüléseit a hazai nagy fesztiválokra, amelyek sokszínűsége biztosítja, hogy minden érdeklődési körű utazni vágyóhoz el tudjanak jutni a legújabb úti tippek és a magyarországi akciós turisztikai ajánlatok. Tekintettel arra, hogy hazánkban egyre több a nemzetközi viszonylatban is kiemelkedő fesztivál, a rendezvényeken nemcsak a magyar utazóközönséget, hanem a külföldi érdeklődőket is meg tudja szólítani a társaság. A kitelepülés alapját a helyszín határozza meg, ezért az MT Zrt. különös gondot fordít arra, hogy bemutassa az adott régió, jelen esetben a Dél-Dunántúl turisztikai kincseit. A nemzeti turisztikai marketingszervezet emellett természetesen az országos turisztikai attrakciókra – pl. kisvasutakra, nemzeti parkokra, erdei iskolákra, vízitúrákra – is felhívja a figyelmet „turisztikai turnéjának” keretében. A társaság továbbá valamennyi kitelepülése során nagy hangsúlyt fektet az EDEN (European Destinations of ExcelleNce – Kiváló Európai Desztinációk) díját elnyert magyarországi helyszínek bemutatására is.
Az MT Zrt. következő állomása a Fishing on Orfű Fesztivál lesz, de addig is POSzToljon Ön is a helyszínen Pécsett, vagy a társaság Élmény Itthon Facebook oldalán!