Itthon.hu - Itthon otthon van

Magyar turisztikai portál

Languages

Címkefelhő

Ausztria  Balaton  Budapest  EKF  Fesztiválok Éve  Németország  Pécs  Pécs2010  Tisza-tó  egészségturizmus  gasztronómia  kampány  kiállítás  média  német  osztrák  sajtó  statisztika  tanulmányút  vásár 

Május 18-án kezdődik a Balaton7!

2012. május 17.
 Bookmark and Share  Cikk nyomtatás  Link küldés

Az idén már negyedik alkalommal kerül megrendezésre a balatoni előszezoni időszak vendégforgalmának élénkítésére, az előszezon turisztikai kínálatának népszerűsítésére életre hívott Balaton7 rendezvénysorozat, a Magyar Turizmus Zrt. Balatoni Regionális Marketing Igazgatóságának szervezésében. Aki ellátogat a Pünkösdi Ünnepek hetében a Balatonhoz, számos programon vehet részt: fesztiválokra és rendezvényekre, koncertekre és múzeumlátogatásokra, várprogramokra, különféle kirándulásokra, sétahajózásra és kerékpáros túrákra várják a Balaton régió vendégeit – mindazokat, akik tudják, hogy a Balaton több mint egy hét, több mint a strandolás, több mint egy nyári vakáció.
Összesen 68 szálláshely és 20 étterem jelentkezett a Balatoni RMI felhívására. A szálláshelyek többségében minimum 20%-os kedvezményt adnak, de vannak ennél nagyobb mértékű engedmények is. Az éttermek egységesen 10% kedvezményt biztosítanak minden vendégüknek, akik a Balaton7 ideje alatt, meghatározott időben keresik fel az éttermet, illetve 20% kedvezményt biztosítanak azoknak a vendégeknek, akik valamely, a Balaton7-hez csatlakozott szálláshelyen szálltak meg.
Idén is igénybe vehető a Balaton Mix kedvezményes jegy, ugyanazzal a feltétellel, mint tavaly. A Balatoni Hajózási Zrt. és a MÁV-START Zrt. együttműködésében a május 18. és 28. között megrendezésre kerülő Balaton7 rendezvény alatt a Balaton Mix kombinált vasúti és hajójeggyel rendelkező utasok egy nappal tovább élvezhetik a korlátlan számú díjmentes utazást a Balaton körüli vasútvonalakon és a Balatonon közlekedő hajójáratokon.

A régió kedvezményes szezonális és Balaton7-es csomagajánlatai, valamint bővebb információ a Balaton7 programjairól és a pünkösdi rendezvényekről a www.balaton.itthon.hu weboldalon érhető el.
Találkozzunk idén tavasszal is a Balatonnál!

balaton7