Itthon.hu - Itthon otthon van

Magyar turisztikai portál

Languages

Címkefelhő

Ausztria  Balaton  Budapest  EKF  Fesztiválok Éve  Németország  Pécs  Pécs2010  Tisza-tó  egészségturizmus  gasztronómia  kampány  kiállítás  média  német  osztrák  sajtó  statisztika  tanulmányút  vásár 

Partra magyar! - Folytatódik az MT Zrt. vízparti kampánya

2012. augusztus 02.
 Bookmark and Share  Cikk nyomtatás  Link küldés

Augusztusban folytatódik a Magyar Turizmus Zrt. vízparti kampánya, melyet az országos kiterjesztésű, termékalapú belföldi kampányának részeként még májusban kezdett meg a társaság. Az MT Zrt. a nyár utolsó hónapjában „Partra magyar!” felhívással és új kreatívokkal kampányol a belföldi (vízparti) utazásokért, annak érdekében, hogy az utazókban újfajta kíváncsiságot és kedvet ébresszen a hazai vízparti turizmus iránt. A társaság célja, hogy kreatív eszközökkel interaktivitásra ösztönözze a potenciális belföldi turistákat, és pozitívan formálja a lakosság belföldi turizmushoz kapcsolódó szemléletét. Az augusztusi kampány középpontjában továbbra is három tavunk – Balaton, Tisza-tó, Velencei-tó – áll, melyek felkeresésére számos hazai kedvezményes turisztikai ajánlat csábít az utószezonban is. Az MT Zrt. ezen kívül az Üdülési csekk és a SZÉP kártya használatára is buzdítja az utazókat.


A nyár utolsó hónapjában még mindig vízparti üdülésre csábítja az MT Zrt. a belföldi utazóközönséget. A társaság országos kiterjesztésű, termékalapú belföldi kampányának részeként, változatos kommunikációs csatornákon – nyomtatott sajtóban, rádióban, közterületeken és online felületeken – keresztül hívja fel a figyelmet a belföldi turisztikai csobbanás lehetőségére. Az augusztusi kampány középpontjában továbbra is három tavunk – Balaton, Tisza-tó, Velencei-tó – áll, melyek eltérő kínálata különböző célcsoportokat vonz. Ennek megfelelően külön kreatívokkal és a „Partra magyar!” felhívás mellett más-más figyelemfelkeltő szöveggel szólítják meg a belföld utazóközönséget.


A Balaton például ideális helyszíne lehet egy pörgős nyári bulinak, de a vízi sportok szerelmesei is megtalálhatják itt a számításukat. A magyar tenger egy igazi élménytenger, gazdag turisztikai kínálatának egyszerűen lehetetlen ellenállni! A Tisza-tóra és környéke az MT Zrt. kampányában elsősorban az itt átélhető felejthetetlen kalandokkal hívják fel a figyelmet. A csodálatos vadregényes környezet különleges élményeket kínál a természet szerelmeseinek például kajak-kenuzás, madárles vagy épp pecázás során. A Velencei-tó partjára különösen érdemes gyermekekkel, családdal együtt töltött pihenést szervezni. A tó és környéke megújult értékekkel és magas szintű szolgáltatásokkal garantálja, hogy a kisebb és nagyobb utazók is csodálatos élményekkel gazdagodjanak!


Az MT Zrt. a kampány keretében arra is ráirányítja a figyelmet, hogy a (vízparti) nyaralás során is érdemes élni az Üdülési csekk és a SZÉP kártya előnyeivel!


A kedvezményes ajánlatok megtalálhatók az MT Zrt. www.itthon.hu honlapján.CLP_BalatonCLP_tiszatoCLP_Velenceito