Itthon.hu - Itthon otthon van

Magyar turisztikai portál

Languages

Címkefelhő

Ausztria  Balaton  Budapest  EKF  Fesztiválok Éve  Németország  Pécs  Pécs2010  Tisza-tó  egészségturizmus  gasztronómia  kampány  kiállítás  média  német  osztrák  sajtó  statisztika  tanulmányút  vásár 

Pünkösd hétfőig tart a Balaton7!

2012. május 22.
 Bookmark and Share  Cikk nyomtatás  Link küldés

Aki ellátogat a Pünkösdi Ünnepek hetében a Balatonhoz, a Balaton7 keretében számos programon vehet részt. Ezek között vannak városi rendezvények és fesztiválok, mint például a badacsonyi Pünkösdi eljegyzés vagy a balatongyöröki Pünkösdi fesztivál, de más kulturális programok is várják a látogatókat. A vendégek megismerhetik a középkori várak titkait, megkóstolhatják a régió borvidékeinek kiváló borait és a régió éttermeinek kulináris különlegességeit. Az aktív időtöltés kedvelőinek szakvezetett kirándulásokat, Balatont kerülő, hévízi és zalakarosi szervezett kerékpártúrákat, vagy akár lovas programokat, balatoni sétahajózást is kínál az előszezoni programsorozat.
Összesen 68 szálláshely és 20 étterem jelentkezett a Magyar Turizmus Zrt. Balatoni Regionális Marketing Igazgatóságának felhívására. A szálláshelyek többségében minimum 20%-os kedvezményt adnak, az éttermek pedig egységesen 10% kedvezményt biztosítanak minden vendégüknek.
Idén is igénybe vehető a Balaton Mix kedvezményes jegy, ugyanazzal a feltétellel, mint tavaly. A Balatoni Hajózási Zrt. és a MÁV-START Zrt. együttműködésében a május 18. és 28. között megrendezésre kerülő Balaton7 rendezvény alatt a Balaton Mix kombinált vasúti és hajójeggyel rendelkező utasok egy nappal tovább élvezhetik a korlátlan számú díjmentes utazást a Balaton körüli vasútvonalakon és a Balatonon közlekedő hajójáratokon.
A régió kedvezményes szezonális és Balaton7-es csomagajánlatai, valamint bővebb információ a Balaton7 programjairól és a pünkösdi rendezvényekről a www.balaton.itthon.hu weboldalon érhető el.