Alföldi régiók a XVI. Veszprém Megyei Utazás Kiállításon

2013. április 16.

Veszprem_Utazas_kiallitas_Del-AlfoldÁprilis 13-14. között rendezték meg Veszprém belvárosában – a Lovassy László Gimnázium tornacsarnokában – az immáron hagyományosnak számító XVI. Veszprém Megyei Utazás Kiállítást. A korábbi évekhez hasonlóan ismét látogatóbarát ötletekkel várták az utazni vágyó közönséget: a kisgyermekeket színvonalas játszóház szórakoztatta, a családoknak pedig lehetőségük nyílt kisvonattal bejárni Veszprém városát. Ezen szolgáltatások, valamint a parkolás és a belépés is ingyenesen álltak az érdeklődők rendelkezésére. A megszokott színvonal és az első igazi tavaszi hétvége számos látogatót vonzott a vásárra, amelyen díszvendégként az idei alkalommal Szlovákia mutatkozhatott be. Az MT Zrt. Dél-alföldi Regionális Marketing Igazgatósága egy 18 m²-es sarokstandon, számos társkiállítóval mutatta be a régió turisztikai kínálatát. A potenciális turistákat összesen 6 pulton teljes körű információkkal, apró ajándékokkal és kérdőíves nyereményjátékkal várták a standnál. Az érdeklődés folyamatos volt, a visszajelzések mind a társkiállítók mind a nagyközönség részéről pozitívnak bizonyultak. A kiállítás nyereménysorsolással zárult, ahol értékes nyeremények találtak gazdára. A dél-alföldi régió tavaszi belföldi kiállításokon való megjelenéseinek sorát az április 26-27. között megrendezésre kerülő Szolnoki Utazási Kiállítás és Vásár zárja.
Az MT Zrt. Észak-alföldi Regionális Marketing Igazgatósága is bemutatta régiós szolgáltatókkal közösen a térség attrakcióit, utazási ajánlatait és újdonságaitVeszprem_Utazas_kiallitas_Eszak-Alfold Veszprémben. A hajdúszoboszlói, debreceni és szolnoki kínálatok mellett a balmazújvárosi Thermál Hotel Balmaz és a kisújszállási Hotel Kumánia vásári kedvezményekkel és nyereményjátékkal fogadta a veszprémi közönséget.
Az észak-alföldi stand mellett külön standon mutatkozott be a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. A Szatmár-Beregi térséget az Agentura Adventure Utazási Iroda és a Vásárosnaményi Touriform iroda képviselte, akik a térség jellegzetességeit kiemelve és a beregi keresztszemes készítésének rejtelmeibe betekintést nyújtva bűvölték el a látogatókat.
Budapest, Kecskemét, Debrecen, Miskolc és Veszprém után a szolnoki közönségnek is bemutatkozik az észak-alföldi régió április utolsó hétvégéjén.