Balaton - egy kicsit másként

2013. április 10.

balatonAz Ébredés kampány jegyében az MT Zrt. Balatoni Regionális Marketing Igazgatósága (Balatoni RMI) is kitelepült a múlt hétvégén megrendezett, Balatont népszerűsítő exkluzív rendezvényen a Hotel Gellértben. A szervezők hamisítatlan Balaton-érzést ígértek a kétnapos fesztiválra, ahol balatoni éttermek, borászatok és egyéb gasztronómiai kiállítók mellett koncertek, divatbemutató és más programok várták az érdeklődőket. A Balatoni RMI a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkkal közös standját többnyire konkrét információkért, aktív programlehetőségekért keresték fel az érdeklődők. A 2011-ben az Év Ökoturisztikai Látogatóközpontjának választott tihanyi Levendula Ház Látogatóközpont helyi termékeket, levendulából készült finomságokat (pl. levendulaszörp, levendulazselé) kínált a vendégeknek. Igen népszerűek volt a régió kerékpáros és aktív térképei, valamint az új általános Balaton-kiadványok is. Sokan keresték a nyári programokat, illetve az újdonságokat, a 2013. évi szezon aktualitásait. Mindezekből további ízelítőt kaphatunk a május 10-20. között megrendezésre kerülő Balaton7-en. További információ a programsorozatról: www.itthon.hu/balaton oldalon!