Budapestre jön a Kutya Világkiállítás 2013-ban

2013. április 18.

kutya2013. május 16. és 19. között Budapesten, a Hungexpo Budapest Vásárközpontban tartják a kutyás világ idei legnagyobb eseményét, a Kutya Világkiállítást. A Magyar Turizmus Zrt. is részt vesz a hatalmas turisztikai jelentőségű esemény megvalósításában. A kiállítók 70 %-a külföldről érkezik. Mintegy 20 000 kutyát mutatnak majd be a több tízezer négyzetméternyi területen, ahová 80-100 000 látogatót várnak. A kiállításhoz számos kísérőrendezvény kapcsolódik, többek között a fővárosunkban tartják a Nemzetközi Kinológiai Szövetség (FCI) közgyűlését 60-65 ország delegáltjainak részvételével. Budapest mellett Gödöllő is kiemelt helyszíne lesz a rendezvényhétnek: számos fajtaspecifikus európai és világkiállítást, illetve kutyás sportrendezvényt fog vendégül látni.
További információ itt: http://www.wds2013.hu/hu/