Itthon.hu - Itthon otthon van

Magyar turisztikai portál

Languages

Címkefelhő

Ausztria  Balaton  Budapest  EKF  Fesztiválok Éve  Németország  Pécs  Pécs2010  Tisza-tó  egészségturizmus  gasztronómia  kampány  kiállítás  média  német  osztrák  sajtó  statisztika  tanulmányút  vásár 

Budapestre látogat a brit Sunday Times Travel újságírója

2013. május 17.
 Bookmark and Share  Cikk nyomtatás  Link küldés

Sunday_Times_TravelA Sunday Times Travel Magazin megbízott szerkesztő-helyettese május 24-27. között látogat Budapestre az MT Zrt. londoni képviseletének közreműködésével, azzal a céllal, hogy a magazin HOT LIST fejezetében egy egyoldalas cikket jelentessenek meg fővárosunkról. Az írásban a fürdőktől a nyári szabadtéri szórakozóhelyekig, a fesztiváloktól a múzeumokig mindent szeretnének bemutatni az olvasóknak. Az újságírót a Lánchíd 19 Hotel látja vendégül budapesti tartózkodása idején.
A Sunday Times Travel Magazin a Sunday Times kéthavonta, közel 41.000 példányban megjelenő igényes utazási magazinja. Hazánk turisztikai szolgáltatásai egyre népszerűbbek a brit utazók körében: a KSH adatai szerint 2012-ben – az előző évhez képest – 10,5%-kal több, közel 600 ezer vendégéjszakát töltöttek el az Egyesült Királyságból érkező vendégek a magyarországi kereskedelmi szálláshelyeken. A kedvező tendencia idén tovább folytatódott: 2013. január-márciusban 43,5%-kal (!) több brit vendégéjszakát regisztráltak kereskedelmi szálláshelyeink 2012 azonos időszakához képest.