A Budavári Borfesztiválról ír a New York Times

2013. szeptember 03.

NYTA New York Times online kiadása fényképes beszámolóban hívja fel a figyelmet az idei Budavári Borfesztiválra. A rendkívül népszerű internetes lap az utazási rovatában ír az eseményről. Kiemeli, hogy a fesztiválon, amelyen több mint 200 borászat mutatja be kínálatát, a nőké és a hölgyborászoké a főszerep. Felhívja a figyelmet arra is, hogy a vezetett kóstolók során a különböző fajtájú borok között a tokaji borokat is megízlelhetik az érdeklődők.
A világ egyik leghíresebb online hírújságja, a Magyar Turizmus Zrt. New York-i képviseletének sajtóhírlevele alapján jelentette meg budapesti ajánlóját.
A cikk megtekinthető az alábbi linken: http://intransit.blogs.nytimes.com/2013/08/30/calendar-coming-events-in-budapest-portland-ore-south-dakota/?_r=0