Debrecenben járt a Dél-Alföld

2013. március 25.

dalfA 2013. március 22. és 24. között Debrecenben megrendezett XXIII. Utazás és Szabadidő Kiállítás és Vásár a visszajelzések alapján egyértelműen nagy sikerrel zárult. Az ingyenes belépésnek, valamint a kapcsolódó rendezvényeknek, kísérő programoknak köszönhetően, a látogatók száma növekedést mutatott a tavalyi évhez képest.

A Magyar Turizmus Zrt. Dél-alföldi Regionális Marketing Igazgatósága a társkiállító Körös-menti Turisztikai Egyesülettel, az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkkal, a Szeged és Térsége Turisztikai Nonprofit Kft.-vel és a Csabagyöngye Kulturális Központtal közösen képviselte a régió turisztikai kínálatát.

A látogatók nagy számban keresték fel a dél-alföldi régió standját, többen konkrét kérdésekkel fordultak a kiállítók felé. További információ a dél-alföldi régió turisztikai kínálatáról: http://itthon.hu/delalfold