Itthon.hu - Itthon otthon van

Magyar turisztikai portál

Languages

Címkefelhő

Ausztria  Balaton  Budapest  EKF  Fesztiválok Éve  Németország  Pécs  Pécs2010  Tisza-tó  egészségturizmus  gasztronómia  kampány  kiállítás  média  német  osztrák  sajtó  statisztika  tanulmányút  vásár 

Elindult a balatoni Pünkösdi Király Választás játék!

2013. április 09.
 Bookmark and Share  Cikk nyomtatás  Link küldés

A Magyar Turizmus Zrt. Balatoni Regionális Marketing Igazgatósága a már hagyományos, idén május 10-20. között megrendezésre kerülő Balaton7 rendezvénysorozathoz kapcsolódóan, április 1-vel kezdődően idén is meghirdette a „Balaton7 próba – Balaton Pünkösdi Királya” online balatoni tudáspróbát.
A három kérdést ezúttal a régió blogján lehet elérni. A játék során a mindhárom kérdésre helyesen válaszoló és azt a facebookon megosztó játékosok közül sorsolják ki a nyertest, aki kiérdemli a Balaton Pünkösdi királya címet, valamint megnyeri a főnyereményt: egy egyhetes, két fő részére szóló üdülést - természetesen balatoni programokkal.
A Balaton7 próba a www.itthonabalatonon.blog.hu oldalon április 1. és 30. között érhető el. További információ és kedvezményes ajánlatok a Balaton7-tel kapcsolatban a www.itthon.hu oldalon találhatóak.