Elindult a Magyar Turizmus Zrt. intenzív online kampánya Szlovákiában

2013. június 07.

szlovak_kampanyJúnius 3. és 30. között zajlik a Magyar Turizmus Zrt. online kampánya Szlovákiában, melynek keretében több szlovákiai utazási és hírportál népszerűsíti a társaság nyári üdüléseket kínáló, új tartalommal és dizájnnal frissített weboldalát. Az oldal, valamint a weblapot promotáló bannerek és más vizuális elemek központi témái, a családi kirándulások, a spa-wellness, a bor és gasztronómia, a városlátogatás és a vízparti nyári üdülések. A kampányt 28 magyarországi szolgáltató konkrét csomagajánlata teszi teljessé, melyek a madarsko.sk erre a célra kialakított menüpontjában találhatók meg: http://sk.gotohungary.com/letne-akciove-ponuky. A magyarországi üdülésre invitáló anyagok a legolvasottabb utazási portálokon (cestovanie.sk, dromedar.sk), valamint hírportálokon jelennek meg (topky.sk, pravda.sk) display és keresőszavas hirdetések formájában.

A szlovák beutazás 2013-ban is töretlen fejlődést mutat: a KSH legfrissebb adatai szerint a szlovák utazók az első negyedévében több mint 47 ezer vendégéjszakát töltöttek el hazánk kereskedelmi szálláshelyein, ami 25,1%-os növekedést jelent az előző év azonos időszakához képest.