Itthon.hu - Itthon otthon van

Magyar turisztikai portál

Languages

Címkefelhő

Ausztria  Balaton  Budapest  EKF  Fesztiválok Éve  Németország  Pécs  Pécs2010  Tisza-tó  egészségturizmus  gasztronómia  kampány  kiállítás  média  német  osztrák  sajtó  statisztika  tanulmányút  vásár 

Észak-Magyarország Szolnokon is díszvendég volt

2013. április 30.
 Bookmark and Share  Cikk nyomtatás  Link küldés

DSCN7089A debreceni Utazás és Szabadidő kiállításhoz hasonlóan, a 2013. április 26-27-én megrendezett Szolnoki Utazás Kiállítás és Vásáron is díszvendégként vett részt a Magyar Turizmus Zrt. Észak-magyarországi Regionális Marketing Igazgatósága.
A kiemelt figyelemben részesülő régió az Aba-Novák Kulturális Központ előtti Hild János téren, egy különleges jurtával várta az érdeklődőket. A jurtában és környezetében felállított standokon a látogatók megismerhették az aktív, hegyvidéki régió térségeit, miközben szórakoztató programokon is részt vehettek. A standnál matyó népviseleti és végvári vitézek bemutatójának megtekintésére, borkóstolóra és segway kipróbálására nyílt lehetőség. A rendezvény a helyi médiában is fontos szerepet kapott, a helyszíni közvetítésen felül, számos rádióspot is igyekezett a kiállításra és Észak-Magyarországra invitálni a hallgatókat. A kiállítás hangja a szolnoki születésű Cozombolis volt, aki szintén részt vett a régió népszerűsítésében.
A látogatók véleménye is pozitív volt a rendezvényről, amit csak tetőztek az értékes nyeremények, amelyet a régió standjánál nyerhettek. Egy év kihagyás után tehát érdemes volt visszatérni Szolnokra, egy kellemes hangulatú és információkban bővelkedő kiállításra.