Észak-Magyarország aktív díszvendég Debrecenben

2013. március 22.

emoMegnyitotta kapuit a 23. debreceni Utazás és Szabadidő Kiállítás és Vásár, ahol Észak-Magyarország idén díszvendégként vesz részt. A 2013. március 22-24. között zajló vásárnak a Kölcsey Központ ad otthont, ahol a régió az egészségtudatos hegyvidéki profilhoz illeszkedő, egyedi standdal és számos társkiállítóval jelenik meg. Nógrád és térsége, Gyöngyös-Mátra térsége, Eger és környéke, Gyógyvizek Völgye (Egerszalók, Demjén, Egerszólát), Miskolc és környéke; Tokaj és környéke; Sárospatak és Zemplén-Hegyköz tavaszi ajánlatait is megtalálhatják a helyszínre látogatók. A Magyar Turizmus Zrt. Észak-magyarországi Regionális Marketing Igazgatóságának standján mászófal, segway és kerékpáros bemutató is várja az aktívkalandok kedvelőit, Az érdeklődők ezen kívül matyó népviseletben és egri végvári vitézek társaságában is fotózkodhatnak, és természetesen a régió legfinomabb boraiból is ízelítőt kaphatnak. Sok szeretettel és turisztikai információval várja a látogatókat az észak-magyarországi stand a Debreceni Utazás Kiállításon.