Interaktív webinárium sorozat az orosz nyelvű piacokon

2013. március 05.

A Magyar Turizmus Zrt. 2013. évi marketingtervében kiemelten jelennek meg az új, feltörekvő piacok, köztük – a moszkvai külképviselet tevékenységéhez kapcsolva – négy orosz ajkú országban, Azerbajdzsánban, Kazahsztánban, Üzbegisztánban és Fehéroroszországban is aktív tevékenységet folytat a társaság 2013-tól.
A "Keleti nyitás" eredményeként az oroszországi képviselet interaktív webinárium sorozatot szervezett ezen országok szakemberi számára. A sorozat február 18-án kezdődött és március 5-én fejeződött be.

Az országspecifikus módon megszerkesztett 90 perces előadásokat Szegedi Andrea, az MT Zrt. egészségturizmus menedzsere tartotta meg"Üdvözöljük Magyarországon" címmel. A hazánkat invitatív módon bemutató előadásokban kiemelt hangsúlyt kapott az egészségturizmus, az egészségügyi turizmus kínálatának bemutatása is.

A négy ország hallgatói közül az azerbajdzsáni és kazahsztáni hallgatók voltak a legaktívabbak. Ők sok kérdést fogalmaztak meg és tettek fel az on-line felületen keresztül.
Az új piacok feltárása és az akciók lebonyolítása folytatódik: március 17-én a moszkvai Intourmarket 2013. kiállításon, majd március 20-án a MITT 2013. kiállításon speciális prezentációkkal és workshoppal, majd áprilisban a Bakuban és Almatyban megrendezésre kerülő vásárokon való részvétellel.