Itthon.hu - Itthon otthon van

Magyar turisztikai portál

Languages

Címkefelhő

Ausztria  Balaton  Budapest  EKF  Fesztiválok Éve  Németország  Pécs  Pécs2010  Tisza-tó  egészségturizmus  gasztronómia  kampány  kiállítás  média  német  osztrák  sajtó  statisztika  tanulmányút  vásár 

Izraeli lapok népszerűsítik Magyarországot

2013. szeptember 12.
 Bookmark and Share  Cikk nyomtatás  Link küldés

beolvasas0001Június elején izraeli újságírók látogattak hazánkba a Magyar Turizmus Zrt. szervezésében egy tanulmányút keretében. Az út sikerességét bizonyítja, hogy sorra jelennek meg a többoldalas írások Izrael vezető napilapjaiban és online lapokban (Yedioth Aharonot, Haaretz, Globes). A fotókkal gazdagon illusztrált írások mindegyike pozitívan nyilatkozik Magyarországról, és sorra veszik hazánk turisztikai értékeit.
A program szervezői az ötnapos tanulmányút során nem csak Magyarország hagyományos turisztikai vonzerőire, hanem modern, trendi turisztikai kínálatunkra, valamint a zsidó kultúra kincseire is felhívták a zsurnaliszták figyelmét. A csoport szállásáról a Le Méridien Budapest szálloda gondoskodott. A látogatóknak lehetőségük nyílt megtekinteni egy lovas show-t Lajosmizsén, új élményeket szerezni a zamárdi és mátraházi kalandparkban és részt venni egy borkóstolón a Szépasszony-völgyben. Megtekintették a Halászbástyát, az Esterházy-kastélyt, valamint Eger történelmi belvárosában is tettek egy sétát. Természetesen több zsidó örökségi helyszínt is felkerestek az út során, meglátogatták Budapesten Európa legnagyobb zsinagógáját és a soproni Ózsinagógát is.