Jubileumi 20. Caravan Salon Düsseldorfban

2013. szeptember 03.

caravan_salon2013. augusztus 30. és szeptember 8. között ismét a kempingek és lakóautók szerelmeseié a düsseldorfi vásárterület kilenc csarnoka. A Rajna parti város idén 20. alkalommal látja vendégül a világ minden tájáról érkező, több mint 160.000 látogatót, akik kíváncsiak a lakókocsi- és lakóbuszgyártás legújabb vívmányaira. Sok látogató saját járművel érkezik a vásárra: 30.000-en éjszakáznak saját lakókocsijukban a Rajna parton a külön erre a célra kialakított területen.
Utópisztikus formák, a terep minden kihívásának megfelelő járművek, egyre nagyobb komfort, biztonságos, tiszta, üzemanyag-takarékos technika jellemzi korunk lakókocsi iparát. Aki Düsseldorfba látogat ezekben a napokban, az a kempingezéssel kapcsolatos teljes termékskálát megismerheti, a sátrazástól a legfantasztikusabb luxusjárművekig, s a szabadban való élet minden egyéb tartozékáig.
A magyarországi kempingajánlatok igen széles választéka is bemutatkozik az idei düsseldorfi vásáron. A Magyar Turizmus Zrt. standján a Magyar Kempingszövetség mellett a Hungarospa, a Balatontourist, a lenti, bükfürdői és a pápai kemping mutatja be kínálatát az érdeklődőknek.