Közösségi média nyereményjáték és Magyar Kulturális Évad prezentáció a milánói BIT vásáron

2013. február 21.

bit2013A Magyar Turizmus Zrt. önálló standon mutatta be hazánk turisztikai kínálatát Olaszország legjelentősebb turisztikai vásárán a BIT-en, február 14-17. között. Az MT Zrt. milánói képviselete a vásár igazgatóságával együttműködve – és ezzel a magyar megjelenést erősítve – részt vett a látogatóknak szervezett facebook nyereményjáték kampányban. A játékot 4 témában indították. Az egészségturizmust érintő témakör győztese egy több napos hévízi pihenést nyert. A nyereményjátékon kívül a sajtónak szervezett prezentáción ismertette a képviselet a 2013-as olaszországi Magyar Kulturális Évad főbb eseményeit, ezen kívül Debrecen városa mutatkozott be. A nagyközönség részéről változatlanul nagy érdeklődés mutatkozott Magyarország iránt, a legkeresettebbek Budapest, Balaton, az egészségturisztikai kínálat és a kempingek voltak. Az olaszok körében – főleg a tavaszi-nyári hónapokban – nagyon népszerű utazási forma a lakóautóval való körutazás.