Itthon.hu - Itthon otthon van

Magyar turisztikai portál

Languages

Címkefelhő

Ausztria  Balaton  Budapest  EKF  Fesztiválok Éve  Németország  Pécs  Pécs2010  Tisza-tó  egészségturizmus  gasztronómia  kampány  kiállítás  média  német  osztrák  sajtó  statisztika  tanulmányút  vásár 

Látnivalók 3D-ben a Balatonról

2013. április 25.
 Bookmark and Share  Cikk nyomtatás  Link küldés

A Balaton régió ismét új módon mutatkozik be: a régiók között elsőként, már több mint 10 jelentős turisztikai látványosságát tekinthetjük meg 3D-s panorámaképeken az itthon.hu oldalon. Ezek között olyan kiemelt látványosságok, turisztikai célpontok is szerepelnek, mint a siófoki Víztorony, a rádpusztai Árpád-kori templomrom, a boglári Gömbkilátó, a fonyódi Kripta-villa, a keszthelyi Balatoni Múzeum, az egyik gyenesdiási strand, a füredi Kerektemplom vagy a keszthelyi Festetics kastély – Helikon Kastélymúzeum.
Könnyen kedvet kaphatunk az utazáshoz, hiszen a virtuális 3D séta keretén belül bejárhatjuk és részletesen megismerhetjük az adott múzeumot, templomot, strandot, teret – az új generációs technika az élményközpontú honlap-használat mellett bővebb bemutatásra is lehetőséget ad.
A régió online megjelenése is nagyobb hangsúlyt kap a tavaszi „Ébredés” és a nyári „Zsongás” kampányok alatt, ennek keretében még több attrakció 3D-s panorámaképeinek feltöltése várható.
További információ: www.itthon.hu