Magyar bemutatkozás a Meedex hivatásturisztikai kiállításon Párizsban

2013. április 09.

A Magyar Turizmus Zrt. franciaországi képviselete és tíz társkiállító (Hilton Budapest, Contintental Travel, Kempinski Hotel Corvinus Budapest, Mauri, DZK, Zeina Hotel, Budatours Kft., Hotel Marriott Budapest, Special Effects Kft., Liberty) képviselte Magyarország hivatásturisztikai kínálatát a párizsi Meedex vásáron április 3. és 4. között.
A 60 országból 400 kiállítót felvonultató kétnapos rendezvény alatt minden magyar kiállító előre leszervezett, hatékony tárgyalásokat folytatott a megjelent közel 200 hosted buyers (szakmai vásárló) partnerrel. A megvalósult találkozók alapján elmondható, hogy Budapest iránt továbbra is töretlen az érdeklődés Franciaországban, többek között annak az egyre erősödő keresleti tendenciának is köszönhetően, miszerint a válság hatására a közeli (maximum két órás repülőúttal elérhető) és kiváló ár-érték arányt kínáló desztinációkat keresik a cégek a konferenciáikhoz és incentive útjaikhoz.
Az MT Zrt. olyan partnerekkel is találkozott a Meedex során, akik már jártak Magyarországon a társaság szervezésében, illetve éppen a következő héten érkeznek hazánkba az MT Zrt. Magyar Kongresszusi Irodájának MICE tanulmányútja keretében.