Magyar közösségi stand Kazahsztánban

2013. április 30.

20130424_100155A Magyar Turizmus Zrt. első alkalommal vett részt az április 24. és 26. között zajlott Kazahsztáni Nemzetközi Turisztikai Szakkiáltáson, a KITF-en Almatiban. A kiállításon 43 ország turisztikai vállalatai mutatkoztak be. A szervezők honlapján közzétett sajtóanyag szerint több mint 2000 szakember látogatott ki a rendezvényre. Az első két nap a szakmai résztvevőknek szólt, 26-án azonban a nagyközönség előtt is megnyíltak a kapuk. A kazah küldőpiac igen gyorsan fejlődik, a vásárigazgatóság tájékoztatása szerint a növekedés mértéke egyes célországok esetében az orosz piac adatait is túlszárnyalja. Az MT Zrt. 18 m2 alapterületű nemzeti standdal vett részt a kiállításon, ahol 6 hazai cég képviseltette magát. Magyarország iránt óriási volt az érdeklődés, aktív részvételért oklevelet is kapott a nemzeti turisztikai marketingszervezet.
A kiállításról bővebben: www.kitf.kz