Itthon.hu - Itthon otthon van

Magyar turisztikai portál

Languages

Címkefelhő

Ausztria  Balaton  Budapest  EKF  Fesztiválok Éve  Németország  Pécs  Pécs2010  Tisza-tó  egészségturizmus  gasztronómia  kampány  kiállítás  média  német  osztrák  sajtó  statisztika  tanulmányút  vásár 

Magyarország-továbbképzés Nürnbergben

2013. április 16.
 Bookmark and Share  Cikk nyomtatás  Link küldés

NurnbergA Nürnbergi Tanárok Szakszervezete (Nürnberger Lehrer und Lehrerinnen Verein) a frank kormány támogatásával minden évben szervez egy külföldi tanulmányutat a tagjai számára. Az MT Zrt. németországi képviseletének befolyására, valamint a tavalyi nagy sikerű bejárótúra nyomán idén a választás Magyarországra esett. Így október elején 36 véleményformáló tanár tölt majd el 6 napot hazánkban, hogy személyesen is megismerje turisztikai kínálatunkat.

Az útra, amelyet 2013. március 1-én a Mittelfrankischer Schulanzeiger frank közlöny hasábjain már meghirdettek, eddig mintegy 30 fő jelentkezett be. Az utazás résztvevői, valamint a szervezet munkatársai 2013. április 10-11-én kétnapos felkészítő szemináriumon vettek részt. Ennek keretében a müncheni főkonzulátus Magyarország történelmét és politikai rendszerét, Gyuricza Bernadett, az MT Zrt. müncheni képviselője pedig hazánk turisztikai kínálatát mutatta be. A kétórás előadásban kiemelt szerepet kapott Budapest és a Dél-Dunántúl, melyek az októberi utazás fő állomáshelyei is lesznek.