Miskolcon mutatkozott be a Tisza-tó és a Dél-Alföld régió

2013. április 09.

A budapesti FEHOVA és Utazás kiállítás, valamint Pécs, Debrecen és Szeged után, a Miskolcon megrendezett XX. „Menjünk Világgá...!" Utazási kiállításon mutatkozott be a Tisza-tavi régió április 4-6. között.
Miskolc_Tisza-to_regioA kiállítás igen sok látogatót vonzott, ami a régiós standot felkereső érdeklődők magas számában is megmutatkozott: a szervezők adatai szerint közel 11 ezren voltak kíváncsiak a turisztikai, ezen belül a Tisza-tavi ajánlatokra. Miskolc és környéke utazóközönségének körében már nagyon ismert a Tisza-tó, amit jól mutat az is, hogy a régiós standot túlnyomórészt konkrét kérdésekkel keresték fel a látogatók, illetve a már megtervezett utazásukhoz kértek részletes információkat. A vásár újdonságai között sokan keresték a Tisza-tavi Ökocentrumot, mely társkiállítóként csatlakozott a Tisza-tavi régiós standhoz, prezentálva az Ökocentrum szolgáltatásait és 2013. évi programkínálatát. Az MT Zrt. Tisza-tavi Regionális Marketing Igazgatóságának további társkiállítójaként Abádszalók is bemutatta turisztikai attrakcióitMiskolc_ut._kiall._1 és az idei „Abádszalóki Nyár 2013” programfüzetét, valamint a tiszafüredi Robin KalandSziget és a Tisza-tavi Túraközpont Hálózat is prezentálta ajánlatait.
Az MT Zrt. Dél-alföldi regionális Marketing Igazgatósága is megjelent a miskolci vásáron, ahol 8 négyzetméteres standon, a Szeged és Térsége Turisztikai Nonprofit Kft. és a Csabagyöngye Kulturális Központ társkiállítóival közösen képviselte a dél-alföldi régió turisztikai kínálatát. A dél-alföldi standot felkeresők a halasi csipkevarrás rejtelmeibe is bepillantást nyerhettek.
Az érdeklődők a Dél-Alföldet is ismerték és keresték, többen konkrét kérdésekkel fordultak a kiállítók felé, akik naprakész információkkal szolgáltak.