Az MT Zrt. Budapest-kampányfilmje rangos osztrák megmérettetésen: szavazzon Ön is!

2013. április 10.

bwi_kampanyA Magyar Turizmus Zrt. nevezte a Budapest téli vendégforgalmát élénkítő Budapest Winter Invitation (BWI – www.budapestwinter.com) kampányfilmjét az ausztriai a TAI Werbe Grand Prix-re (www.werbegrandprix.at), amely a turisztikai reklámok legrangosabb éves seregszemléjének számít Ausztriában. A szakmai zsűri szavazatai mellett a legjobbak közé került filmekre on-line szavazhat a közönség, illetve a filmeket 3 kategória alapján értékelheti is. Szavazni rövid regisztrációt követően április 21-ig lehet itt: http://www.werbegrandprix.at/wgpfuncs/bewerten_main.php. (Vigyázat! Az osztrák iskolarendszer értékelése alapján a legjobb érdemjegy az 1-es, míg a legrosszabb az 5-ös.) A BWI-kampányfilmet az osztrák piacon az elmúlt év január/februárjában az RTL csatornán 60 alkalommal sugározták. A TV-kampány keretében célcsoportba tartozó osztrák tévénézők közül több mint 1,3 millióan találkozhattak az RTL, az RTL2, a superRTL és a VOX csatornákon a magyar főváros forró fürdőibe csábító turisztikai ajánlattal, amely szerint a Budapesten szállodát foglalók grátisz éjszakát és fürdőbelépőt is kaptak ajándékba. Az osztrák piacra készült 20 másodperces TV-spot megtekinthető az MT Zrt. ausztriai külképviseletének honlapján is, itt: http://www.ungarn-tourismus.at/multimedia.