Pécsről ír egy szingapúri napilap

2013. szeptember 12.

szingapurA Magyar Turizmus Zrt. szingapúri képviselőjének jelentése szerint újabb pozitív hangvételű cikk jelent meg hazánkról egy szingapúri napilap utazási mellékletében. Az írás középpontjában Pécs áll: az író bemutatja a város történelmét, főbb nevezetességeit, kiemeli középkori és modern építészeti szépségét, valamint az olvasó figyelmébe ajánlja az ókeresztény sírkamrákat is.
A cikk megtekinthető az alábbi linken: http://sgtravellers.com/travel-article/melting-pot-of-culture/5029/1
A Szingapúrban folytatott aktív piaci tevékenységért az MT Zrt. délkelet-ázsiai piacért felelős nemzetközi piacfejlesztési menedzsere Vas Mária felel 2012 januárja óta. A térségben mutatott számos aktivitásnak köszönhetően már több, hasonlóan pozitív, dicsérő írás jelent meg hazánk turisztikai kínálatáról, ami mutatja, hogy Magyarország egyre intenzívebben jelen van a szingapúri piacon.