Sikeres hivatásturisztikai tanulmányút Budapesten

2013. szeptember 03.

KollerA Magyar Turizmus Zrt. Magyar Kongresszusi Igazgatósága idén második alkalommal szervezett úgynevezett association (szövetségi) tanulmányutat, amelyen augusztus végén öt nemzetközi szövetség képviselője vett részt Svájcból, Belgiumból, Nagy-Britanniából, Olaszországból, valamint Izraelből. Az út során a résztvevők felkeresték Budapest jelentősebb konferencia- és kiállítási helyszíneit, valamint a hazánk hivatásturisztikai forgalmában nagy szerepet játszó szállodákat.
A szakemberek három konkrét rendezvénnyel kapcsolatban kértek ajánlatot a tanulmányút előtt vagy alatt, az elvárásaiknak leginkább megfelelő partnerektől. A rendezvények 2014-ben, illetve 2016-ban valósulhatnak meg, mindösszesen kb. 5000 vendégéjszakát generálva Budapest különböző kategóriájú szállodáiban. A visszajelzések alapján a felkeresett helyszíneken és szállodákon kívül a kulináris élmények is nagy hatással voltak a vendégekre. A saját maguk által elkészített magyaros vacsora különösen elnyerte a tetszésüket.