Sikeres évadnyitó bemutató program a Tihanyi Levendulaházban

2013. március 22.

levendulaA 2011-ben az Év Ökoturisztikai Látogatóközpontjának választott Levendula Ház Látogatóközpont üzemeltetőjével, Küsz Mariannával közös szervezésben, március 21-én tartotta szakmai napját a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatósága Tihanyban. A rendezvényen a Magyar Turizmus Zrt. Ébredés kampányának keretében vett részt az MT Zrt. Balatoni Regionális Marketing Igazgatósága (RMI) is. A tavaszi kampány az aktív-, és ökoturisztikai attrakciókat és az ezekre épülő utazási élményeket állítja fókuszba – ennek megfelelően a kitelepülésen az RMI az aktív programlehetőségek bemutatására helyezte a hangsúlyt.

A bemutatónapon a meghívottak dr. Kopek Annamária osztályvezető asszony előadásában ismerkedhettek meg a Nemzeti Park látnivalóival, a Park megújult arculatával és a közelmúltban bevezetett új logójával, majd megtekinthették a Balaton-felvidéki Nemzeti Park új imázsfilmjét is. Ezt követően Vers József tájegységvezető természetvédelmi őr és Vers Réka oktatási szakreferens mutatta be a látogatóközpontot.