Itthon.hu - Itthon otthon van

Magyar turisztikai portál

Languages

Címkefelhő

Ausztria  Balaton  Budapest  EKF  Fesztiválok Éve  Németország  Pécs  Pécs2010  Tisza-tó  egészségturizmus  gasztronómia  kampány  kiállítás  média  német  osztrák  sajtó  statisztika  tanulmányút  vásár 

Sikeres magyar megjelenés Bajorország legnagyobb turisztikai kiállításán

2013. február 26.
 Bookmark and Share  Cikk nyomtatás  Link küldés

free2013. február 20-24. között negyedik alkalommal rendezték meg Münchenben a f.re.e-t (Freizeit, Reisen, Erholung), a CBR utódját, Bajorország legnagyobb turisztikai kiállítását, mely új, fiatalos arculatával évek óta az élményközpontúságra helyezi a hangsúlyt. Színes turisztikai kínálat, egészségturizmus, fitness, lakóbuszok, kajakok, biciklik, hegymászással és búvárkodással kapcsolatos standok és idén másodszor a tz/Münchner Merkur újságcsoporttal közösen szervezett autónapok csalogatták az érdeklődőket. A 60 országból érkezett több mint 1000 kiállító, 5 napon át 6 csarnokban mutatta be ajánlatait. A vásár díszvendége idén Csehország volt. Az élményeket középpontba helyező tematikának, a számos színes programnak és a változatos kínálatnak is köszönhetően a kiállítást ebben az évben 110 ezren keresték fel, köztük feltűnően sok fiatal és kisgyerekes család.
A Magyar Turizmus Zrt. 6 hazai társkiállítóval együttesen a „Magyarország az egészség forrása” koncepció jegyében kialakított 50 m2-es nemzeti standján prezentálta hazánk gazdag turisztikai és kulturális kínálatát. Az MT Zrt. stratégiai céljainak megfelelően a fókuszban ezúttal is az egészségturizmushoz köthető turisztikai ajánlatok és szolgáltatások álltak.
A magyar megjelenést Molnár László látványpéksége tette még színesebbé, felhívva a figyelmet a magyar gasztronómiára, a hazai ízekre. A magyar stand másik attrakciója a futballért és hírességekért rajongó müncheni világ egyik kiválósága, Király Gábor volt. Nemzeti válogatottunk kapusa, aki 2009. óta elismert tagja München legrégebbi focicsapatának, az 1847-ben alakult TSV 1860 Münchennek, február 22-én délelőtt autogramot osztott a magyar standon. A müncheni hírességre számos érdeklődő volt kíváncsi, akik közül sokan Magyarországról is kértek információt.