Itthon.hu - Itthon otthon van

Magyar turisztikai portál

Languages

Címkefelhő

Ausztria  Balaton  Budapest  EKF  Fesztiválok Éve  Németország  Pécs  Pécs2010  Tisza-tó  egészségturizmus  gasztronómia  kampány  kiállítás  média  német  osztrák  sajtó  statisztika  tanulmányút  vásár 

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött az MT Zrt. és az Erzsébet Szállodák, Táborok és Vendégházak Kft.

2013. február 28.
 Bookmark and Share  Cikk nyomtatás  Link küldés

Közlemény

A nemzeti turizmusmarketing területén még szorosabb szakmai összefogást tesz lehetővé az a megállapodás, amelyet az Utazás kiállításon írt alá Denéné Tóth Marianna, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója az Erzsébet Szállodák, Táborok és Vendégházak Nonprofit Kft. képviselőjével.


Az MT Zrt. és az Erzsébet-program lebonyolításában kiemelt szerepet vállaló állami tulajdonú társaság együttműködése elsősorban a marketingkommunikáció területére terjed ki: saját médiafelületeiken, a hazai utazóközönségnek szóló promócióikban, akcióikban egyaránt népszerűsítik majd Magyarországot és régióit, valamint az Erzsébet szállodák és vendégházak belföldi szolgáltatásait.
A megállapodás értelmében közös sajtótájékoztatókat szerveznek.


A stratégiai együttműködési megállapodás kiterjed továbbá arra is, hogy az MT Zrt. és az Erzsébet Szállodák, Táborok és Vendégházak Nonprofit Kft. megosztják egymással a célok elérését segítő adatokat, kutatási eredményeket és tanulmányokat, illetve összehangolják erre irányuló tevékenységüket.
A Magyar Turizmus Zrt. küldetésében megfogalmazott célja a közös alapon épülő, egységes, egy irányba mutató marketingtevékenység, mely a turizmus és a magyar termékek népszerűsítését szolgálja. A feladatban érintett állami társaságok korábban önálló kommunikációt folytattak, ám a nemzeti turisztikai marketingszervezet több állami céggel fűzte szorosabbra együttműködését a közelmúltban.


Az Erzsébet Szállodák, Táborok és Vendégházak Nonprofit Kft. állami tulajdonban lévő nonprofit társaság, amely többek között üdülési célú ingatlanokat üzemeltet, mindezek mellett kiemelkedő szerepet vállal az Erzsébet-program lebonyolításában is. Széleskörű szállodai szolgáltatásaikon túl rendezvényhelyszíneket és vendéglátást is kínálnak.További információk:

Erzsébet Szállodák, Táborok és Vendégházak Nonprofit Kft.
Kommunikációs Igazgatóság

Tel.: 06 30 543 5678
Email: sajto@esztv.hu
Internet: http://esztv.hu/


Magyar Turizmus Zrt.
Társasági Kommunikációs Iroda

Tel.: 488-8748, Fax.: 488-8691
E-mail: pr@itthon.hu
Internet: www.itthon.hu