A Tisza-tavi régió törzskiállító a FeHoVa kiállításon

2013. február 14.

tisza2013. február 14-17. között rendezik meg a 20. Fegyver, Horgászat és Vadászat (FeHoVa) nemzetközi kiállítást, amelyen a Tisza-tó, mint minden évben, idén is kiállítóként van jelen, egyedüliként a turisztikai régiók közül.
A Magyar Turizmus Zrt. Tisza-tavi Regionális Marketing Igazgatósága négy társkiállítóval, egy 50 m2-es attraktív standon mutatkozik be, képviselve az egész régiót a Hungexpo ’A’ pavilonjának 211/C standján. A stand installációjában visszaköszön a régió kiemelt attrakciója – Európa legnagyobb édesvízi akváriuma – a Tisza-tavi Ökocentrum, amelynek képviselői társkiállítóként is jelen vannak a kiállításon.
További társkiállítók: a Tisza-tavi Túraközpont Hálózat, a Tiszai Vízirendészeti Kapitányság és a Tisza-tavi Sporthorgász Közhasznú Nonprofit Kft mint a Tisza-tó életében fontos szervezetek.
A kiállításon a Tisza-tavi standot felkeresők információt kaphatnak a régió turisztikai kínálatáról és – a kiállítás tematikájának megfelelően – speciálisan a horgászturizmus, a természetjárás, a vízi turizmus és az ökoturizmus lehetőségeiről a Tisza-tavi régióban. A látogatók megismerkedhetnek továbbá a Tisza-tavi Túraközpont Hálózattal, illetve a hálózat tagjainak konkrét ajánlataival. A Tisza-tavi Ökocentrum 2013-as programjairól, kedvezményeiről is itt szerezhetnek első kézből információkat az érdeklődők, valamint a Tisza-tavat és a Tiszát érintő közlekedési szabályokról és a Tisza-tavi horgászatot érintő kérdésekben is széles körűen tájékozódhatnak. SZÉP kártyával akár már a helyszínen vásárolhatnak horgászjegyet, vagy kiválthatják az éves területi horgászengedélyüket.
A kiállításon a Tisza-tavi Regionális Marketing Igazgatóság bemutatja újonnan elkészült invitatív, „Tisza-tó Természet Új Dimenzióban” című kiadványát. Az új kiadvány mellett térképekkel, szolgáltatói anyagokkal, a társkiállítók anyagaival és a tavaly is népszerű, gyermekeknek szóló „Tisza-tavi pecás kalandok” című horgászzsebkönyvvel várja a szakmai érdeklődőket és a nagyközönséget a Tisza-tavi stand.

(A képen balról jobbra látható Szabó István, a Tisza-tavi Sporthorgász Közhasznú Nonprofit Kft. marketingmenedzsere, Pipoly Adrienn, a Tisza-tavi Ökocentrum marketingmenedzsere, Szabó Lajos, a Tisza-tavi RMI marketingmenedzsere, Molnár Anita, a Magyar Turizmus Zrt. Tisza-tavi RMI igazgatója, Kerekes Albert, az Ökocentrummal együttműködő Tisza-tavi Vízi Sétány és Tanösvény képviseletében.)