Tisza-tó napja rendezvénysorozat

2013. május 17.

Tisza-to_NapjaMájus 13-15. között rendezték meg a Tisza-tó Napja rendezvénysorozatot, melynek szervezésében az MT Zrt. Tisza-tavi Regionális Marketing Igazgatósága is részt vett. Az esemény fővédnökei Dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter és Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter voltak.
Május 14-én a Magyar Turizmus Zrt. Tisza-tavi Regionális Marketing Igazgatóságának szervezésében szakmai konferenciára, majd azt követően kerekasztal beszélgetésre került sor kifejezetten turizmus témában a térség érintett polgármestereivel, vállalkozóival és civil szervezeteivel a „Területfejlesztés és turizmus irányai 2020-ig a Tisza-tónál” címmel. A programok végén a rendezvénysorozatot szervező szakmai szervezetek egy Tisza-tó ajánlást fogalmaztak meg, amelyet a másnap megrendezett sajtótájékoztatón ismertettek a résztvevőkkel.