Itthon.hu - Itthon otthon van

Magyar turisztikai portál

Languages

Címkefelhő

Ausztria  Balaton  Budapest  EKF  Fesztiválok Éve  Németország  Pécs  Pécs2010  Tisza-tó  egészségturizmus  gasztronómia  kampány  kiállítás  média  német  osztrák  sajtó  statisztika  tanulmányút  vásár 

Tisza-tó napja rendezvénysorozat

2013. május 17.
 Bookmark and Share  Cikk nyomtatás  Link küldés

Tisza-to_NapjaMájus 13-15. között rendezték meg a Tisza-tó Napja rendezvénysorozatot, melynek szervezésében az MT Zrt. Tisza-tavi Regionális Marketing Igazgatósága is részt vett. Az esemény fővédnökei Dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter és Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter voltak.
Május 14-én a Magyar Turizmus Zrt. Tisza-tavi Regionális Marketing Igazgatóságának szervezésében szakmai konferenciára, majd azt követően kerekasztal beszélgetésre került sor kifejezetten turizmus témában a térség érintett polgármestereivel, vállalkozóival és civil szervezeteivel a „Területfejlesztés és turizmus irányai 2020-ig a Tisza-tónál” címmel. A programok végén a rendezvénysorozatot szervező szakmai szervezetek egy Tisza-tó ajánlást fogalmaztak meg, amelyet a másnap megrendezett sajtótájékoztatón ismertettek a résztvevőkkel.