Itthon.hu - Itthon otthon van

Magyar turisztikai portál

Languages

Címkefelhő

Ausztria  Balaton  Budapest  EKF  Fesztiválok Éve  Németország  Pécs  Pécs2010  Tisza-tó  egészségturizmus  gasztronómia  kampány  kiállítás  média  német  osztrák  sajtó  statisztika  tanulmányút  vásár 

Turisztikai információkkal is várják a fesztiválozókat

2013. július 02.
 Bookmark and Share  Cikk nyomtatás  Link küldés
Idén is több hazai fesztiválon és nagyrendezvényen találkozhat a Magyar Turizmus Zrt.-vel a nagyközönség. Júliusban két vidéki helyszínen, a soproni VOLT fesztiválon és a zamárdi Balaton Soundon is turisztikai információs pontok várják az érdeklődőket.

Július 3-6. között 21. alkalommal rendezik meg a VOLT fesztivált, amely hazánk egyik legkedveltebb vidéki zenei fesztiváljaként évről-évre több tízezer érdeklődőt vonz Sopronba és a régióba. A belföldi turisták körében a régió más úti céljai – például Bükfürdő, Sárvár az Őrség vagy a Fertő tó – is igen népszerűek. A Magyar Turizmus Zrt. Nyugat-dunántúli Regionális Marketing Igazgatósága a fesztivál területén információs faházban, játékkal és hasznos kiadványokkal várja a VOLT-ra érkező turistákat.

A Balaton Soundra július 11-14. között, a Zsongás kampány keretében települ ki a Magyar Turizmus Zrt. Balatoni Regionális Marketing Igazgatósága. Az információs sátorban nem csak kiadványokkal és balatoni szóróajándékokkal találkozhatnak a fesztiválozók, hanem interaktív játékokkal, köztük az idén elkészült Balaton-társasjátékkal is. A nemzetközileg is jegyzett zenei fesztiválra számos külföldi látogatót várnak, ennek megfelelően a Balatoni RMI idegen nyelvű anyagokkal is készül az idei balatoni nyár nagyszabású rendezvényére, amelyet 2012-ben Európa legjobb közepes méretű zenei fesztiváljának választottak.