Új piac nyílik a hévízi egészségturizmus számára - Hévíz Roadshow Észak-Európában

2013. április 04.

Heviz_Roadshow_StockholmAz airBaltic májustól induló Riga-Hévíz járatának népszerűsítésére és az utazásszervezők, utazási irodák megnyerésére a Magyar Turizmus Zrt. észak-európai képviselete és a Hévízi Turisztikai Kft. szakmai roadshow-t szervezett a göteborgi TUR vásárhoz kapcsolódóan, a svédországi és lettországi magyar nagykövetek személyes részvételével és segítségével. A rendezvények helyszínei Stockholm, Helsinki és Riga voltak. Mindhárom rendezvényen részt vett Székely György, az MT Zrt. észak-európai képviseletvezetője, Horváth Orsolya, a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. vezetője, továbbá az airBaltic légitársaság munkatársai és a hévízi és környékbeli szállodák képviselői is. A Magyarországot, Hévízt és az airBaltic járatot bemutató prezentációkat követően a 6 hévízi szálloda képviselője kapott lehetőséget a helyi utazási irodákkal történő kapcsolatfelvételre és tárgyalásokra workshop formájában. A három helyszínen mintegy 60 partnerirodával folytattak tárgyalásokat. A rendezvény célja az induló légi járat megfelelő töltésének elősegítésén túl egy új piac megnyitása a hévízi egészségturizmus számára és a tudatos márkaépítés megkezdése az észak-európai piacon.