Itthon.hu - Itthon otthon van

Magyar turisztikai portál

Languages

Címkefelhő

Ausztria  Balaton  Budapest  EKF  Fesztiválok Éve  Németország  Pécs  Pécs2010  Tisza-tó  egészségturizmus  gasztronómia  kampány  kiállítás  média  német  osztrák  sajtó  statisztika  tanulmányút  vásár 

Újabb stratégiai együttműködési megállapodás az MT Zrt. és a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. között

2013. február 28.
 Bookmark and Share  Cikk nyomtatás  Link küldés

Közlemény

Stratégiai együttműködési megállapodást írt alá Horváth Gergely, a Magyar Turizmus (MT) Zrt. turisztikai vezérigazgató-helyettese és Szőke László, a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei (BGYH) Zrt. vezérigazgatója az Utazás kiállítás szakmai napján.


A budapesti gyógyfürdők és azok szolgáltatásain keresztül a magyarországi egészségturizmus népszerűsítése, valamint a Budapestre irányuló vendégforgalom eredményeinek növelése érdekében ismét közös marketingkommunikációt valósít meg a két szervezet. Az együttműködés részeként közös szakmai és média-tanulmányutakat szerveznek Magyarországra, illetve Budapestre, amelyek keretében neves médiumok képviselői mellett, a potenciális utazásszervező-partnerek döntéshozóit látják vendégül. A megállapodás értelmében az MT Zrt. megjelenési lehetőséget biztosít a BGYH Zrt. számára külföldi szakmai kiállításokon és workshopokon, továbbá az Élmény itthon havonta megjelenő turisztikai magazinban is népszerűsíti Budapest fürdőhelyeit. A kiadványok terjesztésében a BGYH Zrt. is részt vesz.

A két szervezet már korábban megkezdte a közös munkát: 2012. augusztus 1-jén kötött megállapodásuk jegyében a MT Zrt. és a BGYH Zrt. egyezteti egymással az egészségturisztikai stratégiai terveit, különösen az éves marketingkommunikációs célkitűzéseiket: közös sajtótájékoztatókat szerveznek, valamint egyeztetik az egészségturizmussal kapcsolatos tárgyú és mindkét céget említő sajtóközleményeiket. A BGYH Zrt. az MT Zrt. és együttműködő partnerei részére a gyógyfürdőkben fotózási, forgatási feltételeket is biztosít. A két társaság szoros együttműködését erősíti a Budapest Winter Invitation téli forgalomélénkítő akcióban való aktív részvétel is. A kampány egyik fő elemeként Budapest történelmi fürdőibe (Széchenyi, Gellért, Rudas) ismét ingyenes belépést biztosítanak és az idei akció újdonságaként a megújult Szt. Lukács Gyógyfürdő is bekapcsolódott a programba.

A két társaság közös lépéseket tesz annak érdekében, hogy különböző, egészségturisztikai témájú nemzetközi szakmai rendezvényeket Magyarországra invitáljanak, és házigazdaként vendégül lássanak, megosztják egymással a célok elérését segítő adatokat, kutatási eredményeket és tanulmányokat, illetve összehangolják erre irányuló tevékenységüket.


További információk:

Magyar Turizmus Zrt.
Társasági Kommunikációs Iroda

Tel.: 488-8748, Fax.: 488-8691
E-mail: pr@itthon.hu
Internet: www.itthon.hu