Itthon.hu - Itthon otthon van

Magyar turisztikai portál

Languages

Címkefelhő

Ausztria  Balaton  Budapest  EKF  Fesztiválok Éve  Németország  Pécs  Pécs2010  Tisza-tó  egészségturizmus  gasztronómia  kampány  kiállítás  média  német  osztrák  sajtó  statisztika  tanulmányút  vásár 

Vásárokon mutatkozik be a Balaton régió

2013. március 18.
 Bookmark and Share  Cikk nyomtatás  Link küldés

balaton_vasarA Magyar Turizmus Zrt. Balatoni Regionális Marketing Igazgatósága (RMI) 2013-ban – a fő belföldi küldőrégiókhoz igazodva – 3 belföldi regionális turisztikai vásáron mutatja be a térség turisztikai kínálatát: Pécsett 4, Debrecenben 8, Miskolcon pedig 7 társkiállító csatlakozik a régió standjához. Az „Ébredés” elnevezésű kampányidőszak keretében a RMI és társkiállítói kiemelten jelenítik meg a Balaton régió gazdag aktív program- és szálláskínálatát.
A kiállításokra a régiós kiadványok közül az Utazás kiállításra elkészült új, 48 oldalas invitatív Balaton kiadvány mellett, a télen kinyomtatott és a Magyar Turizmus Zrt. 4 évszakos kommunikációjához illeszkedő tematika szerint összeállított Balaton kiadványt, valamint a nagy sikerű régiós aktív és kerékpáros térképeket kínálják a látogatóknak az informátorok.
Az RMI tapasztalatai alapján a pécsi vásár helyszínváltása előnyös volt: a rendezvény idén a patinás Zsolnay negyedben kapott helyet. A szombati napon nagyobb volt az érdeklődés a régiós ajánlatok iránt és a vásárlátogatók körében kedveltek voltak az RMI régi és új szóróajándékai is.
A régió kedvezményes szezonális és a Balaton7 akcióhoz kötődő csomagajánlatai, valamint bővebb információ az aktuális rendezvényekről az itthon.hu/balaton weboldalon és az itthonabalatonon.blog.hu blogon érhetőek el.