Itthon.hu - Itthon otthon van

Magyar turisztikai portál

Languages

Eseménynaptár

Keresés eseményre:


Részletes keresés

Hírlevél

Címkefelhő

Budapest  Eger  Hévíz  Tisza  Tisza-tó  Zalakaros  duna tv  fürdőzés  gyógyvíz  horgászat  kenutúra  kirándulás  madármegfigyelés  strand  természet  természetjárás  thermália  tisza-tavi  víziturizmus  ökoturizmus 

Magyar Turizmus Minőségi Díj


European Destinations of ExcelleNce

Apróhirdetés

 

Nokia N9 + Hungary Tourism alkalmazás

Nem tudod merre van egy szálláshely, vendéglő, fürdő, múzeum, műemlék? Töltsd le Magyarország érdekes helyeit GPS készülékedre >>>

Közérdekű adatok, felhívások

 Bookmark and Share  Cikk nyomtatás  Link küldés

Tisztelt Látogató!

Portálunk ezen rovatában megtalálja a közbeszerzésekről szóló 2003. évi CXXIX. törvény (Kbt.) rendelkezései szerint közzétett összes dokumentumot, adatot.

A Működési adatok menüpont tartalmazza a Társaság működésével összefüggő közérdekű adatokat (szervezeti, személyzeti, tevékenységre, gazdálkodásra vonatkozó adatok).

A Közbeszerzés jogi háttere menüpontból közvetlenül elérhető a Közbeszerzések Tanácsa honlapja, a hatályos Közbeszerzési törvény és Közbeszerzési szabályzatunk.

A Közbeszerzési terv és statisztika menüpont tartalmazza a közbeszerzési tervet és az éves statisztikai összegzést és az Előzetes összesített tájékoztató hirdetményeket.

A Közbeszerzési eljárások menüpont tartalmazza közbeszerzési eljárásonként csoportosítva az eljárást megindító hirdetményt, a tájékoztató hirdetményt az eljárás eredményéről, a szerződés teljesítéséről és az esetleges módosításáról. Itt található a nyertes ajánlattevő ajánlati dokumentációja is.
Ebben a menüpontban találhatóak a teljes terjedelmükben, térítésmentesen az ajánlattevők rendelkezésre bocsátott közbeszerzési dokumentációk is letölthető formátumban.

A Közbeszerzési szerződések menüpontban a Kbt. 99/A.§ (3) bekezdése szerint a közbeszerzési eljárások eredményeként megkötött szerződések, valamint a Kbt. 99/A.§ (4) bekezdése szerint közzéteendő szerződések tekinthetők meg.

A Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató ZRt. Közadat programja keretében egységes közadatkereső működik. Az intézmények feladatairól és az adatszolgáltatás módjáról a www.kozadattar.hu oldalon olvashat.

Egységes közadatkereső