Itthon.hu - Itthon otthon van

Magyar turisztikai portál

Languages

Címkefelhő

Ausztria  Balaton  Budapest  EKF  Fesztiválok Éve  Németország  Pécs  Pécs2010  Tisza-tó  egészségturizmus  gasztronómia  kampány  kiállítás  média  német  osztrák  sajtó  statisztika  tanulmányút  vásár 

A francia Figaroscope (is) Pécset ajánlja olvasóinak

2010. április 07.
 Bookmark and Share  Cikk nyomtatás  Link küldés

A Magyar Turizmus Zrt., a Pécs 2010 Menedzsmentközpont és a Malév március 24-26. között 6 fős francia újságírói tanulmányutat szervezett Pécsre. A résztevők között volt a tekintélyes Le Figaro napilap programmagazinjának újságírója, Sophie De Santis is, akinek helyszíni riportja a Figaroscope április 7-i számának week-end rovatában olvasható.

A Magyar Turizmus Zrt. belföldi és 20 országra kiterjedő nemzetközi hálózata – az elmúlt két évben és az idei Fesztiválok Éve keretében is – kiemelten kezeli marketingtevékenységében Pécs mint Európa Kulturális Fővárosa népszerűsítését, mind belföldön, mind pedig külföldön.

A nemzeti turisztikai marketingszervezet a francia utazókat is számos akcióval invitálta eddig Pécsre: a várost ajánlotta pl. az egyik legnépszerűbb francia tartalomszolgáltató internetportál – a linternaute.com – Voyager című hírlevelében az MT Zrt. párizsi külképviseletének sajtóanyaga nyomán, továbbá a Radio France International 44 perces riportot sugárzott Pécs 2010 Európa Kulturális Fővárosáról.