Kedvezményes regisztráció a Tisza-tó Bike Fest-re!

2010. április 07.

Mint arról korábban hírt adtunk, 2010. április 24-25-én, Tiszafüreden kerül megrendezésre Magyarország kerékpáros szezonnyitó rendezvénye a Magyar Kerékpárosklub, a Tisza-tavi Turizmus Fejlesztő Egyesület és az MT Zrt. Tisza-tavi Regionális Marketing Igazgatóságának együttműködésében. A Tisza-tó Bike Fest-re látogató vendégeket több mint 20 féle program, a kerékpározáshoz és a Tisza-tóhoz kötődő lehetőség várja Tiszafüreden, a Halas téren.

A legkisebbektől a legnagyobbakig megtalálhatják számításukat akár a délutáni Bárányhívogató játékban, a kerékpáros ügyességi versenyeken, vagy az esti Barabás Lőrinc Eklektric koncerten és Táncházas buliban. Egész hétvégén kerékpáros felszerelések, kerékpárok kipróbálására, vásárlására is lehetőség lesz a Velo magazin szervezésében megrendezésre kerülő Bringa Expón.

A Tisza-tó felfedezését kerékpáros és csónakos kombinált túrák, képzett túravezetők biztosítják. A hajók és csónakok várhatóan több mint 1000 km-t fognak megtenni a vendégekkel a Tisza-tó legszebb ösvényein! A vállalkozó kedvű csoportok, települések és kerékpáros szakágak, baráti társaságok, klubok között sárkányhajó versenyeket is szerveznek.

Most ingyen regisztrációt kap az első 20 jelentkező, aki letölti és beküldi a Tisza-tó Bike Fest regisztrációs adatlapját. Akik esetleg lemaradnak a leggyorsabbaktól, azok is nagy kedvezményhez jutnak, mivel a 10.000 Ft értékű szolgáltatásokhoz elővételben (az online regisztrációval) 2.900 Ft-ért jutnak hozzá. A szervezők ezen a két napon egy egyhetes nyaralás programlehetőségét kínálják a résztvevőknek a regisztrációért cserébe.

A regisztrációs adatlapért és a további érdekes programokért keresse fel a www.turakozpont.hu honlapot.