Az MT Zrt. is bemutatkozott a Gödöllő Környéki Regionális Turisztikai Egyesület szakmai rendezvényén

2010. április 14.

A Fesztiválok Évét és a Magyar Turizmus Zrt. 2010. évi marketingtevékenységét mutatta be Dr. Róna Iván, az MT Zrt. vezérigazgatója a Gödöllő Környéki Regionális Turisztikai Egyesület (GKRTE) április 14-i rendezvényén. A Domonyvölgyben megrendezett közgyűlés, illetve a szakmai konferencia programjának részeként Dr. Róna Iván prezentációjában kitért az utazási szokásokban történt átrendeződésre, a 2010-es várakozásokra, ismertette a belföldi, illetve a beutazó turizmusunk várható trendjeit, a nemzeti turisztikai marketingszervezet bel- és külföldi marketingkommunikációjának fókuszpontjait és a Társaság partnerségi kapcsolatait. A résztvevők megismerhették azt is, hogy mit tesz az MT Zrt. a válság negatív hatásainak enyhítésére. Bemutatásra került a 2010-re meghirdetett Fesztiválok Éve, a témaév keretében kínált kedvezményes szálláshely-ajánlatok, a népszerűsítés során alkalmazott marketingeszközök is. Természetesen szó esett arról is, hogy mit tesz az MT Zrt. bel-, illetve külföldön annak érdekében, hogy felhívják a figyelmet: idén Pécs Európa egyik Kulturális Fővárosa. Zárásként Dr. Róna Iván ismertette, hogyan készül a Társaság a 2011-es Egészségturizmus Évére.

A GKRTE közgyűlésén a hazai Turisztikai Desztinációmendzsment (TDM) rendszer kialakítási folyamatának eddigi tapasztalatairól és a további tervekről is tájékoztató hangzott el, Víg Tamás, az MT Zrt. TDM koordinátorának előadásában.

A Gödöllő Környéki Regionális Turisztikai Egyesületről bővebb információ az alábbi link alatt olvasható: www.gkrte.hu