Tisza-tavi Tourinformos Tippek Turistáknak

2010. április 13.

A debreceni Tourinformos Tippek Turistáknak rendezvénysorozat részeként április 12-16. között a Tisza-tavi régió mutatkozik be a debrecenieknek a Magyar Turizmus Zrt. Tisza-tavi Regionális Marketing Igazgatóságának szervezésében. A hét folyamán betérő vendégeket Tisza-tavi informátorok tájékoztatják a régió kirándulási lehetőségeiről, programjairól, rendezvényeiről, kedvezményes szállásokról, valamint gyalogos, kerékpáros és lovas túraajánlatokról. Az érdeklődők nyereményjátékon is rész vehetnek egy Tisza-tavi TOTO kitöltésével. A sorsolásra a megjelenést követő hét hétfőn kerül sor, a debreceni Tourinform irodában. A játékban résztvevők között Tisza-tavi ajándéktárgyakat – törölközőt, strandlabdát, hűtőtáskát, esőkabátot – sorsol ki az RMI, továbbá a szerencsések belépőket nyerhetnek a poroszlói Tisza-tavi Vízi Sétány és Tanösvényre, a tiszacsegei Termál és Gyógyfürdőbe, a tiszaújvárosi Termálfürdő Komplexumba és a berekfürdői Termál és Strandfürdőbe.