Újabb csoportos újságírói tanulmányút Németországból

2010. április 06.

A Magyar Turizmus Zrt. németországi külképviselete összefogásban a Hévíz Turizmus Marketing Egyesülettel, az elmúlt napokban megvalósult sajtóút keretében hívta fel a német média képviselőinek figyelmét az áprilisban Sármellékre induló német charter járatokra és Hévízre mint Európa egyik leglátogatottabb gyógyüdülőhelyére. A Hamburg, Düsseldorf, Frankfurt térségéből érkező újságírók arról győződhettek meg a helyszíni látogatás során, hogy Hévíz egy nagyon jól működő és kedvelt gyógyüdülőhely európai színvonalú infrastruktúrával, történelmi hagyományokkal. A folyamatos beruházásoknak köszönhetően, Hévíz és környéke mára már több generációnak is megfelelő úti cél, a továbbra is versenyképes árak miatt pedig egyre több nemzet vendégei látogatják a méltán híres gyógyhelyet. A meghívott újságírók az előre meghirdetett program szerint több szakorvossal és szállodai szakemberrel is találkoztak, de a nagyon hasznos szakmai beszélgetések ellenére a legnagyobb reklámot a helyszínen megkérdezett fürdő-, illetve szállodavendégek adták, akik egybehangzóan rendkívül pozitív élményeikről számoltak be az újságíróknak. Az orvosi konzultációt, kezeléseket és sportprogramokat személyesen is kipróbált zsurnaliszták az MT Zrt. képviseletére visszaérkezett vélemények alapján nagyon kedvező képet kaptak Hévízről. A megjelenő cikkek a német külképviselet www.ungarn-tourismus.de weblapján lesznek olvashatók a közeljövőben.