Trendi Magyarország prezentáció a legnagyobb osztrák touroperátorok részére

2010. augusztus 30.

A Magyar Turizmus Zrt. ausztriai külképviselete több más turisztikai képviselettel közösen tartotta nyárbúcsúztató partner-partyját, amely Bécs egyik legnépszerűbb szórakozóhelyén a Summerstagen (www.summerstage.co.at) került megrendezésre, augusztus 26-án. A bécsi fiatalok körében rendkívül közkedvelt helyszín jó lehetőséget adott arra, hogy az MT Zrt. Magyarország trendi, fiatalos turisztikai vonzerejét és arculatát prezentálja a meghívott vendégeknek. Az eseményen közel 300 vendég vett részt: az ausztriai turizmus és szaksajtó teljes vertikuma képviseltette magát, s jelen volt valamennyi maghatározó piaci szereplő. Az est végén kisorsolásra került egy értékes ajándékutalvány, amely Budapest egyik legújabb 4 csillagos superior szállodájában váltható be. Mint ismert, Ausztria hazánk második legnagyobb turisztikai forráspiaca, s a relációból az elmúlt két évben dinamikus vendégforgalom-növekedést mutatnak a statisztikák. Az MT Zrt. ausztriai képviseletének kampányairól, valamint marketing és üzleti tervéről további információ itt: www.ungarn-tourismus.at/sarok/index.php