Új utakon a Corps Touristique Austria, az ausztriai turisztikai képviseleteket tömörítő egyesület

2010. augusztus 31.

A 37 ausztriai turisztikai képviseletet tömörítő Corps Touristique (CT) Austria (www.corps-touristique.at.) augusztus végén Destinations elnevezéssel új szakmai információs újságot indított útjára, amelynek célja az osztrák partnerek (utazási irodák, tour operátorok és a média) első kézből való tájékoztatása. A szakmai lap első ünnepi számában Bécs város főpolgármestere, Michael Häupl méltatta az egyesület munkáját, amelyet a „világ egyik legjobban szervezett és legaktívabb turisztikai egyesületének” nevezett. Kovács Balázs, a Magyar Turizmus Zrt. ausztriai képviseletének vezetője, a CT alelnöke, e lap hasábjain az üzleti turizmus újbóli térnyerésére hívja fel a figyelmet, s jelezte, hogy ennek érdekében októberben külön hivatásturisztikai workshopot szerveznek Bécsben és Budapesten. A CT tevékenységéről, szakmai programjáról további információ itt: www.corps-touristique.at