Itthon.hu - Itthon otthon van

Magyar turisztikai portál

Languages

Címkefelhő

Ausztria  Balaton  Budapest  EKF  Fesztiválok Éve  Németország  Pécs  Pécs2010  Tisza-tó  egészségturizmus  gasztronómia  kampány  kiállítás  média  német  osztrák  sajtó  statisztika  tanulmányút  vásár 

Féláras akció a Tisza-tónál

2010. február 02.
 Bookmark and Share  Cikk nyomtatás  Link küldés

A Magyar Turizmus Zrt. Tisza-tavi Regionális Marketing Igazgatósága (RMI) a 2010. február - márciusi időszakra forgalomélénkítő kampányt indított. Az akció célja, hogy a téli-tavaszi hónapokban a Tisza-tavi szálláshelyeken minél több vendégéjszakát tudjanak regisztrálni, továbbá, hogy a régióba érkező vendégeket hosszabb tartózkodásra ösztönözzék.

Az akció keretében a kampányhoz csatlakozó szálláshely vállalja, hogy a szálláshely listaárából 50%-os kedvezmény nyújt, illetve további kedvezményeket ad az egyéb programlehetőségekből.

A régióra és az akcióra január végén és február elején a TV2 Napló című műsorában, az RTL Klub és az M1 csatornákon, továbbá az üdülési csekk hivatalos honlapján, valamint egyetemi lapokban és hallgatói portálokon is felhívják a figyelmet.

Az akcióról és a csatlakozott szolgáltatókról bővebb információt a www.tiszatoinfo.hu oldalon találhatnak az érdeklődők.

A szolgáltatók együttműködésével változatosabb programok és pihenési lehetőségek valósíthatóak meg a Tisza-tónál. A csatlakozott szolgáltató a kedvezményeit, programjait a saját honlapján is megjeleníti.