Itthon.hu - Itthon otthon van

Magyar turisztikai portál

Languages

Címkefelhő

Ausztria  Balaton  Budapest  EKF  Fesztiválok Éve  Németország  Pécs  Pécs2010  Tisza-tó  egészségturizmus  gasztronómia  kampány  kiállítás  média  német  osztrák  sajtó  statisztika  tanulmányút  vásár 

Fesztiválok Éve Fórum a Tisza-tavi régióban

2010. február 11.
 Bookmark and Share  Cikk nyomtatás  Link küldés

A Magyar Turizmus Zrt. Tisza-tavi Regionális Marketing Igazgatósága (RMI) 2010. február 9-ére meghívta a régió fesztiválszervezőit, polgármestereit a Fesztiválok Éve Fórumra, melynek célja elsősorban marketingstratégiai egyeztetés, másodsorban információcsere volt az egyes fesztiválszervezők, szolgáltatók és a Magyar Turizmus Zrt. között. Az RMI kérte a fesztiválszervezők segítségét, támogatását annak érdekében, hogy a Fesztiválok Éve tematikus évben is kellő mértékben és hitelességgel tudja népszerűsíteni a Tisza-tavi régiót.

A Fórumon előadóként részt vett Sulyok Judit, a Magyar Turizmus Zrt. Kutatási Csoportjának vezető kutatója és a Fesztiválok Éve tematikus év felelőse, valamint a Tisza-tavi régió Fesztiválok Éve munkacsoport tagjai. Az esemény keretében ismertetésre kerültek a tematikus év akciói, megjelenési lehetőségei, a Magyar Turizmus Zrt. kommunikációs ernyője, valamint a munkacsoport által kiválasztott régiós TOP 10-es fesztivállista. A továbbiakban a Kunmadarasi Drag EB főszervezője, Dr. Hadnagy József egy rövid előadás keretében megosztotta a jelenlévőkkel a mára nemzetközi hírnévvel bíró sportrendezvény szervezői tapasztalatait.